Om CEPK

Vi er et engageret team og går efter de bedste resultater...

Hos CEPK har vi mange års erfaring indenfor det regulatoriske område og udfylder roller som bl.a. Lead Auditor og Data Protection Officer (DPO) på vegne af fabrikanter. Vi fungerer som bindeled og forbereder eksterne audits udført af notified body/regulatoriske myndigheder, og vi sikrer compliance med krav fra Datatilsynet og GDPR. Vi implementerer, skriver og reviewer alle former for kvalitetsrelateret regulatorisk dokumentation og sikrer compliance med direktiver, regulativer og standarder.


Vi benytter Scrum-principper for at sikre, at hver opgave løses på den bedst mulige måde. Vi holder daglige møder, enten remote eller onsite, bruger sprint-planlægning og retrospektiv evaluering, hvor vi støtter hinanden, giver feedback og bruger hinandens spidskompetencer for at sikre, at vi opnår vores målsætninger, og vi udveksler relevante erfaringer for at imødekomme udfordringer.

Udover Scrum-principper har vi implementeret et kvalitetsledelsessystem hos CEPK. Procedurer er implementeret, og de reviewes og opdateres jævnligt, med henblik på at opnå den bedst mulige daglige praksis, struktur og ledelse.

Send os en besked